Meetings

Meetings

Centrale locaties, multifunctionele zalen, een deskundig team en uitstekende service; alles is erop gericht om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Meer informatie

Grote Evenementen

Grote Evenementen

Organiseert u een groot evenement? Alles is mogelijk! NH Hotel Group biedt de beste locaties in grote wereldsteden en garandeert professionaliteit en kwaliteit.

Vind het perfecte hotel voor uw grote evenement

Sociale Evenementen & Bruiloften

Sociale Evenementen & Bruiloften

NH Hotel Group heeft alles in huis om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Van een exclusief privéfeestje tot een spectaculaire bruiloft; welk evenement u ook in gedachten heeft, ons enthousiaste team maakt graag uw droom graag waar.
De aanloop naar de grote dag is altijd spannend, maar met onze ervaren eventmanagers kunt u erop vertrouwen dat alles vlekkeloos verloopt.

Meer informatie

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Alles voor een succesvolle bijeenkomst in één arrangement, voor één prijs! Boek nu eenvoudig één van onze vergaderarrangementen.
Wilt u meer weten?

Tips en checklists

Tips en checklists

Dankzij onze tips en checklists vergeet u niets. Wij hebben aan alles gedacht, u hoeft de punten alleen nog maar af te strepen: zo weet u zeker dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

 • Vergaderingen
  Om er zeker van te zijn dat u niets over het hoofd ziet, hebben wij de belangrijkste zaken op een rij gezet: bekijk de tips en checklist voor vergaderingen.
 • Grote evenementen
  Check regelmatig uw planning om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!: bekijk de tips en checklist voor grote evenementen.
 • Bruiloften en partijen
  Laat niets een perfecte dag voor u en uw gasten in de weg staan: bekijk de tips en checklist voor bruiloften en partijen.

Eco-vriendelijke meetings

Eco-vriendelijke meetings

Wij geven om het milieu. En daarom vinden wij het belangrijk dat u op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier kunt vergaderen. Daarnaast geven wij u graag inzicht in de CO2 uitstoot van uw bijeenkomst. Bij ons heeft u de mogelijkheid deze te compenseren. Dit doen we door wereldwijd projecten te steunen, die de biodiversiteit beschermen en duurzame ontwikkeling bevorderen. Zo kunt ook ú een steentje bijdragen aan een beter milieu!
Wij bieden u dan ook:

 • Milieuvriendelijk papier en milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden
 • Duurzame gerechten en consumpties
 • Energiezuinige verlichting
 • 70% van onze hotels gebruikt groene stroom uit duurzame energiebronnen
 • Groen vervoer van en naar het hotel

Waarom NH

Waarom NH

Centrale locaties, een unieke service en tientallen jaren ervaring: dit zijn slechts drie van de vele redenen waarom u bij NH Hotel Group altijd meer krijgt dan u verwacht.