Meetings

Meetings

Centrale locaties, multifunctionele zalen, een deskundig team en uitstekende service; alles is erop gericht om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Meer informatie

Grote Evenementen

Grote Evenementen

Organiseert u een groot evenement? Alles is mogelijk! NH Hotel Group biedt de beste locaties in grote wereldsteden en garandeert professionaliteit en kwaliteit.

Vind het perfecte hotel voor uw grote evenement

Sociale Evenementen & Bruiloften

Sociale Evenementen & Bruiloften

NH Hotel Group heeft alles in huis om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken. Van een exclusief privéfeestje tot een spectaculaire bruiloft; welk evenement u ook in gedachten heeft, ons enthousiaste team maakt graag uw droom graag waar.
De aanloop naar de grote dag is altijd spannend, maar met onze ervaren eventmanagers kunt u erop vertrouwen dat alles vlekkeloos verloopt.

Meer informatie

Waarom NH

Waarom NH

NH Hotel Group gelooft niet in 'gewoon'. Met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van vergaderingen, grote evenementen, bruiloften en partijen kunt u ons gerust experts noemen. Wij doen er alles aan om uw evenement precies te organiseren zoals u wilt.

Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving, flexibele ruimtes en menu’s die bestaan uit lokale, vers bereide specialiteiten? Bij ons bent u aan het juiste adres!
Bovendien staat er altijd een team van professionals voor u klaar: zij helpen u graag bij de organisatie van uw evenement.
U kunt in alle rust van uw evenement genieten, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

 • Centrale locaties
 • Multifunctionele zalen voor elk soort vergadering of evenement
 • Advies op maat van onze ervaren professionals
 • Milieuvriendelijke opties die het evenement duurzaam maken

Onze key services

Onze key services

Ambassador-service
Wanneer u een evenement voor minimaal 100 personen heeft gereserveerd, krijgt u een speciale contactpersoon toegewezen. Deze persoon is de ambassadeur van uw evenement en staat altijd voor u klaar met een eersteklas service. Een service die verder gaat dan alleen het afsluiten van contracten, de uitvoering en de facturering voor uw evenement.
 
Specialized Advisory Service
Boek uw evenement via de Group Sales Office en krijg direct toegang tot onze ervaren professionals. Vraag naar de best practices van soortgelijke evenementen en zij zullen u vertellen hoe u het maximale uit uw evenement haalt.

Customized Professional Response
Het maken van een offerte is maatwerk. Wij vinden het belangrijk om te weten wat uw ideeën zijn en daarom nemen wij eerst contact met u op. Op basis van ons gesprek krijgt u van ons een scherp aanbod, met alle benodigde informatie.

Free, Easy Wi-Fi
Al uw gasten kunnen in het gehele hotel gebruik maken van gratis wifi; in de kamers, zalen en publieke ruimtes. In de meeste hotels bent u in slechts twee klikken online en met een verdubbelde capaciteit heeft u nóg sneller internet.

 

Tempting Breaks
Trakteer uw publiek op een gezond, gepersonaliseerd en verrassend culinair assortiment.
Met onze koffiebreaks biedt u uw gasten een culinaire beleving. Door uw bedrijfslogo te gebruiken, kunnen we een persoonlijke touch aan uw break geven. Zo wordt het een werkelijke eyecatcher!
Verras uw gasten met lokaal geïnspireerde gerechten, bereid door onze gepassioneerde chef-koks, die enkel dagverse en natuurlijke ingrediënten gebruiken.
Zo kan iedereen na een prettige, smaakvolle koffiepauze weer vol energie aan het werk.

Eco-Friendly Meetings
Wij streven naar een duurzamere wereld. Daarom maken wij gebruik van duurzame producten en diensten. Ook heeft u de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van een vergadering
te compenseren met wereldwijde milieuprojecten. 

 

High Tech made easy
Bij NH Hotel Group geloven we in evenementen die inspireren,  in evenementen die zorgen voor een onvergetelijke herinnering, maar bovenal in evenementen die bijdragen aan úw succes. Innovatie is daarbij onze belangrijkste drijfveer.
Onze hotels zijn uitgerust met de meest geavanceerde technologische faciliteiten en zorgen daarmee voor high impact events en high performance meetings die de betrokkenheid van uw werknemers en/of relaties vergroot.

Hoe?

 • NH High Impact events
Holografische projectie techniek maakt het mogelijk mensen of voorwerpen levensgroot in de ruimte te laten 'zweven', waardoor de illusie ontstaat dat ze in levenden lijve aanwezig zijn. Eén spreker kan via telepresence op verschillende momenten en plaatsen verschijnen.
 • NH High Performance meetings

Het Smart Room System voor Microsoft Lync tilt online samenwerken en vergaderen naar een heel nieuw niveau. Het smartboard brengt deelnemers en content op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier samen en integreert Lync met de vergaderkamer. Men kan live (in beeld) deelnemen aan de meeting en informatie delen en bewerken.

Met NH MEETINGS wordt, dankzij deze vooruitstrevende technologieën, uw overleg of vergadering efficiënter, aangenamer en effectiever.

Always Yes!
Alles is mogelijk, daar kunt u op vertrouwen. Dit verstaan wij onder service en brengen we op verschillende manieren in praktijk:

 • Een on-site eventmanager ondersteunt u tijdens het gehele evenement en zorgt ervoor dat het vlekkeloos verloopt
 • Een on-site technische assistent zorgt ervoor dat alle audiovisuele apparatuur klaar staat en werkt
 • U kunt de aangeklede vergaderruimtes voor het evenement inspecteren en één uur voor het evenement in gebruik nemen.
 • De catering houdt rekening met speciale wensen of dieetverzoeken

Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Alles voor een succesvolle bijeenkomst in één arrangement, voor één prijs! Boek nu eenvoudig één van onze vergaderarrangementen.
Wilt u meer weten?

Tips en checklists

Tips en checklists

Dankzij onze tips en checklists vergeet u niets. Wij hebben aan alles gedacht, u hoeft de punten alleen nog maar af te strepen: zo weet u zeker dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

 • Vergaderingen
  Om er zeker van te zijn dat u niets over het hoofd ziet, hebben wij de belangrijkste zaken op een rij gezet: bekijk de tips en checklist voor vergaderingen.
 • Grote evenementen
  Check regelmatig uw planning om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!: bekijk de tips en checklist voor grote evenementen.
 • Bruiloften en partijen
  Laat niets een perfecte dag voor u en uw gasten in de weg staan: bekijk de tips en checklist voor bruiloften en partijen.

Eco-vriendelijke meetings

Eco-vriendelijke meetings

Wij geven om het milieu. En daarom vinden wij het belangrijk dat u op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier kunt vergaderen. Daarnaast geven wij u graag inzicht in de CO2 uitstoot van uw bijeenkomst. Bij ons heeft u de mogelijkheid deze te compenseren. Dit doen we door wereldwijd projecten te steunen, die de biodiversiteit beschermen en duurzame ontwikkeling bevorderen. Zo kunt ook ú een steentje bijdragen aan een beter milieu!
Wij bieden u dan ook:

 • Milieuvriendelijk papier en milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden
 • Duurzame gerechten en consumpties
 • Energiezuinige verlichting
 • 70% van onze hotels gebruikt groene stroom uit duurzame energiebronnen
 • Groen vervoer van en naar het hotel