Gegarandeerd Beste Prijs

Wat is de Gegarandeerd Beste Prijs?

www.nh-hotels.nl, en de andertalige domeinen van NH Hotels, garanderen u de beste nettoprijs voor alle online reserveringen van hotelkamers. Tevens wanneer u op het Internet een lagere nettoprijs vindt met dezelfde reserveringsvoorwaarden (vermeld onder Voorwaarden), bieden wij u deze beste nettoprijs aan plus een korting van 10% op deze nettoprijs. Als de opbouw van tarieven niet wordt weergegeven of als er belasting op het tarief van toepassing is, zullen prijsverschillen ten gevolge van foutieve of onjuiste afrondingen niet in aanmerking worden genomen. Om voor onze BBT-garantie in aanmerking te komen, moet het prijsverschil hoger zijn dan € 2,-. Verschillen onder dit bedrag komen niet in aanmerking. * Claims voor de Beste-beschikbare-tariefgarantie (BBT-garantie) kunnen alleen door de boeker worden ingediend (de persoon die de reservering heeft gedaan, dit kan ook de gast zijn). Er kunnen geen claims worden ingediend door iemand anders namens de gast die in de reservering vermeld staat.1 Voorwaarden en bepalingen

Hoe gaat de procedure in zijn werk?

De Gegarandeerd Beste Prijs aanvragen via www.nh-hotels.nl is eenvoudig. U hoeft enkel onderstaande instructies te volgen, het formulier in te vullen en op Versturen te klikken.
 • 1

  Reserveer op www.nh-hotels.nl of op de gelijke ander talige domeinen(www.nh-hotels.com, www.nh-hotels.fr, enz.).

 • 2

  Als je online een lagere nettoprijs vindt (zonder btw en andere belastingen) met dezelfde voorwaarden als bij NH (zoals aangegeven in de Algemene voorwaarden) en in dezelfde valuta binnen 24 uur na de reserveringsdatum bij NH Hotels, vul dan ons claimformulier Beste-prijsgarantie in en stuur het naar ons. De Beste-prijsgarantie geldt niet voor reserveringen die binnen 48 uur voor de aankomstdatum worden gemaakt.

 • 3

  Vul het formulier Beste-prijsgarantie in en stuur deze naar bestpriceguarantee@nh-hotels.com. We adviseren je een 'schermafdruk' van de webpagina bij te voegen, die de lagere prijs toont (druk op de toets 'Print Screen' of 'Command Shift-4' en gebruik 'plakken').

 • 4

  Binnen 2 werkdagen ontvangt u een antwoord van NH Hotels.

 • 5

  Indien uw verzoek door NH Hotels wordt aanvaard, stuurt NH Hotels U per e-mail een bevestiging van de nieuwe reservering met de nieuwe lagere nettoprijs en 10% korting op deze lagere nettoprijs. Tevens komt de oude reservering met de hogere prijs te vervallen.

 • 6

  Indien de Aanvraag door NH Hotels niet aanvaard wordt omdat niet aan bepaalde Voorwaarden is voldaan, stuurt NH Hotels u een e-mail waarin het antwoord gerechtvaardigd wordt.

Claimformulier beste-prijsgarantie