Careers

INTERNSHIP PROGRAMS - IMAGE

INTERNSHIP PROGRAMS - TEXT

Stageprogramma’s

SUCCESS STORIES - NO EDIT HERE

Succes verhalen

Susanne Eichholz
Mijn carrière bij de NH Hotel Group begon in 1994 als Sales Executive op de Sales afdeling  van NH Weinheim. Kort daarna werd ik Sales Manager...
Read more
Susanne Eichholz
Quality Manager; Central Services, Berlin - Deutschland

Mijn carrière bij de NH Hotel Group begon in 1994 als Sales Executive op de Sales afdeling  van NH Weinheim. Kort daarna werd ik Sales Manager en was ik verantwoordelijk voor verschillende hotels in de regio Bergstraße en Frankfurt. De betrouwbare en inspirerende sfeer in combinatie met de ontwikkelingsmogelijkheden en de bedrijfscultuur hebben me vanaf de eerste dag al overtuigd om voor deze keten te werken. Ik heb de opening van het NH Oberhausen begeleid, eerst als Accounting, Front Office en Reservation Manager en later als Management Assistant. Mijn eerste positie als Deputy General Manager en later als General Manager leidden me naar Hamburg, waar ik meer verrijkende ervaringen kon opdoen binnen deze  functies. De volgende stap  in mijn carrière was als General Manager van onder meer de hotels NH Stuttgart Sindelfingen en NH Berlin Potsdam Conference Center. De afgelopen 5 jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor het NH Berlin Kurfürstendamm en NH Berlin City West als Cluster General Manager tot de zomer van 2016.

Als trainer en coach bied ik ondersteuning aan de medewerkers en de talenten van de NH Hotel Group. Momenteel ben ik Quality Manager van de Business Unit Central Europe (75 hotels).

Alex Dürr
In het jaar 1990 – toen bekend als de voormalige Astron Hotels – begon mijn carrière bij de NH Hotel Group. Na mijn stage als Restaurant Operations...
Read more
Alex Dürr
Regional Operations Director; Central Services, Berlin - Deutschland

In het jaar 1990 – toen bekend als de voormalige Astron Hotels – begon mijn carrière bij de NH Hotel Group. Na mijn stage als Restaurant Operations Trainee en na enkele jaren ervaring op verschillende afdelingen binnen de F&B te hebben opgedaan ben ik begonnen als F&B Manager en later als Adjunct Hotel Directeur in München. Ik begon mijn eerste functie van General Manager in Kulmbach in 1997 en had de mogelijkheid om de NH Frankfurt Niederrad openen. Na deze opening leidde de volgende stap in mijn carrière me naar Berlijn, waar ik de General Manager van NH Berlin , NH Berlin Mitte, Friedrichstrasse en NH Berlin Kreuzberg werd.  In 2009 heb ik de ontwikkeling van nhow Berlin in een Music en Lifestyle Hotel samen met collega’s georganiseerd.  Dit was een zeer spannende en creatieve periode in mijn leven. Bij de NH Hotel Group waren er altijd veel mogelijkheden om deel te nemen aan een groot aantal trainingen waardoor ik in staat was om te groeien en zelf trainer en coach te worden. Als verantwoordelijke voor de lancering van het NH Collection brand in onze Busines Unit begeleidde ik de hotels  en de medewerkers gedurende het veranderingsproces. Sinds 2011 ben ik Regional Operations Director met de verantwoordelijkheid over 19 hotels.

 

Rick Van Schijndel
Rick Van Schijndel
Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden ben ik in 2001 begonnen met mijn NH Carrière in NH Leeuwenhorst als F&B Supervisor. Later...
Read more
Rick Van Schijndel
Rick Van Schijndel
Hotel Director

Na mijn studie aan de Hoge Hotelschool in Leeuwarden ben ik in 2001 begonnen met mijn NH Carrière in NH Leeuwenhorst als F&B Supervisor. Later werd ik F&B Service Manager en na vier jaar NH Conference Centre Leeuwenhorst kreeg ik de kans om F&B Manager te worden bij NH Amsterdam Centre en NH Museum Quarter,  Lekker aan de slag in de hoofdstad was een geweldige nieuwe dimensie!                                 

Na een jaar ben ik even gaan werken voor een andere hotelketen, echter na een tijdje merkte ik dat het tijd werd voor iets anders. Ik stelde mezelf de vraag waar ik eigenlijk het fijnst gewerkt had, met een glimlach naar mijn werk ging en met energie ook weer thuis kwam. Het antwoord was NH Hotels!

Gelukkig kon ik vrij snel aan de slag als Assistant Hotel Director bij NH Schiphol. Meer leren over Rooms Division en Revenue Management waren uitdagingen die ik graag aan wilde gaan! Dit werd een succes en ik werd gevraagd om deel te nemen aan het openingsteam van NHOW Rotterdam. Dit werd 4 maanden “knallen” en zorgen dat het hotel klaar was voor de grote opening!

Hierna ben ik interim Hotel Director in NH City Centre, daarna bij NH Schiller, Doelen en Caransa. Een bijzondere tijd want in NH Schiller werd iedere avond het bekende TV Programma RTL Late Night uitgezonden; het combineren van een F&B afdeling en een live TV programma was een geweldige uitdaging!

Ik zit ben nu ruim een jaar Hotel Director in NH Amersfoort en ik ben ervan overtuigd dat je binnen de NH Hotel Group jezelf kunt zijn en je eigen carrière pad kunt bepalen. Er is echter 1 aspect van belang en dat is dat je zelf achter je eigen geluk aangaat. Als je wilt kan alles, als je niet wilt gebeurt er niets; jij bent degene die de verandering in gang moet zetten! 

Antonio Tosiani
Ik heb 12 jaar in de horeca  gewerkt en altijd met de NH Hotel Group. Ik ben begonnen als winkelier in NH Trieste, ik had toen verschillende...
Read more
Antonio Tosiani
Inkoop Directeur; Centrale Services, Milaan – Italië

Ik heb 12 jaar in de horeca  gewerkt en altijd met de NH Hotel Group. Ik ben begonnen als winkelier in NH Trieste, ik had toen verschillende verantwoordelijkheden binnen hetzelfde hotel,  van Administratieve Verantwoordelijke tot General Manager Assistent. In 2009 kreeg ik de kans om te werken als assistent van de Regionale Operations Manager voor de regio Centraal Italië en als administratie coördinator van HR. In 2011 wachtte mij een andere uitdaging als projectleider voor Click & Buy, ons point-to-point systeem. Op dit moment ben ik de Inkoop Directeur voor Italië. Ik sta vaak stil bij hoeveel  gelegenheid  NH mij en andere werknemers heeft gegeven om te groeien en ontwikkelen binnen zo'n korte tijd.

 

SUCCESS STORIES - TEXT

CURRENT JOB OPPORTUNITIES - IMAGE

CURRENT JOB OPPORTUNITIES - TEXT

Kansen de werkgelegenheid

De huidige vacatures

Bij NH Hotel Group ontdek je een wereld vol mogelijkheden.
Je hoeft alleen maar jouw interessegebied en de locatie te selecteren en je bent klaar om jouw carrière te starten bij ons.
 

TEXT

Proyectos especiales

TEXT

Lorem ipsum dolor sit amet.

Consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et. 

IMAGE