Waar wilt u uw evenement houden?

  Hoeveel personen?

  Wat voor type evenement?

  Waarom NH?

  Waarom NH?

  NH Hotel Group gelooft niet in 'gewoon'. Met meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van vergaderingen, grote evenementen, bruiloften en partijen kunt u ons gerust experts noemen. Wij doen er alles aan om uw evenement precies te organiseren zoals u wilt.

  Bent u op zoek naar een inspirerende omgeving, flexibele ruimtes en menu’s die bestaan uit lokale, vers bereide specialiteiten? Bij ons bent u aan het juiste adres!
  Bovendien staat er altijd een team van professionals voor u klaar: zij helpen u graag bij de organisatie van uw evenement.
  U kunt in alle rust van uw evenement genieten, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

  • Centrale locaties
  • Multifunctionele zalen voor elk soort vergadering of evenement
  • Advies op maat van onze ervaren professionals
  • Milieuvriendelijke opties die het evenement duurzaam maken

  Onze belangrijkste services

  Onze belangrijkste services

  Ambassador-service
  Wanneer u een evenement voor minimaal 100 personen heeft gereserveerd, krijgt u een speciale contactpersoon toegewezen. Deze persoon is de ambassadeur van uw evenement en staat altijd voor u klaar met een eersteklas service. Een service die verder gaat dan alleen het afsluiten van contracten, de uitvoering en de facturering voor uw evenement.

  Specialized Advisory Service
  Boek uw evenement via de Group Sales Office en krijg direct toegang tot onze ervaren professionals. Vraag naar de best practices van soortgelijke evenementen en zij zullen u vertellen hoe u het maximale uit uw evenement haalt.

  Customized Professional Response
  Het maken van een offerte is maatwerk. Wij vinden het belangrijk om te weten wat uw ideeën zijn en daarom nemen wij eerst contact met u op. Op basis van ons gesprek krijgt u van ons een scherp aanbod, met alle benodigde informatie.

  Free, Easy Wi-Fi
  Al uw gasten kunnen in het gehele hotel gebruik maken van gratis wifi; in de kamers, zalen en publieke ruimtes. In de meeste hotels bent u in slechts twee klikken online en met een verdubbelde capaciteit heeft u nóg sneller internet.

  Tempting Breaks
  Trakteer uw publiek op een gezond, gepersonaliseerd en verrassend culinair assortiment. Met onze koffiebreaks biedt u uw gasten een culinaire beleving. Door uw bedrijfslogo te gebruiken, kunnen we een persoonlijke touch aan uw break geven. Zo wordt het een werkelijke eyecatcher! Verras uw gasten met lokaal geïnspireerde gerechten, bereid door onze gepassioneerde chef-koks, die enkel dagverse en natuurlijke ingrediënten gebruiken. Zo kan iedereen na een prettige, smaakvolle koffiepauze weer vol energie aan het werk.

  Eco-Friendly Meetings
  Wij streven naar een duurzamere wereld. Daarom maken wij gebruik van duurzame producten en diensten. Ook heeft u de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van een vergadering te compenseren met wereldwijde milieuprojecten.

  High Tech Made Easy
  Wij van de NH Hotel Group lopen voorop bij het integreren van de meest innovatieve technologien waarmee u de betrokkenheid van uw werknemers en klanten vergroot. Organiseer High Impact-evenementen en High Performance-vergaderingen waarmee u uw bedrijf kunt transformeren.

  Always Yes!
  Alles is mogelijk, daar kunt u op vertrouwen. Dit verstaan wij onder service en brengen we op verschillende manieren in praktijk:

  • Een on-site eventmanager ondersteunt u tijdens het gehele evenement en zorgt ervoor dat het vlekkeloos verloopt
  • Een on-site technische assistent zorgt ervoor dat alle audiovisuele apparatuur klaar staat en werkt
  • U kunt de aangeklede vergaderruimtes voor het evenement inspecteren en één uur voor het evenement in gebruik nemen.
  • De catering houdt rekening speciale wensen of dieetverzoeken

  High Tech Made Easy

  High Tech Made Easy

  Bij NH Hotel Group geloven we in het creëren van inspirerende, gedenkwaardige evenementen die u helpen bij het behalen van succes. Constante innovatie maakt deel uit van onze voortvarendheid!
  Onze hotels zijn uitgerust met geavanceerde technologie voor evenementen en vergaderingen die u helpen bij het transformeren van uw bedrijf door uw werknemers en klanten op het hoogste niveau te betrekken.

  Hoe?

  • NH High Impact evenementen
   De Holographic Telepresence creëert evoluerende en gedenkwaardige evenementen. Uw producten en ideeën worden tot leven gebracht met de allernieuwste 3D-projecties en geven u de mogelijkheid om op 2 plaatsen tegelijk te zijn.
  • NH High Performance vergaderingen
   Mede mogelijk gemaakt door het SMART Room System™ voor Skype for Business. In onze NH High Performance vergaderzalen vindt u de nieuwste mogelijkheden op het gebied van videoconferenties en virtuele en visuele samenwerkingsoplossingen zodat u uw bedrijf kunt transformeren en de betrokkenheid van uw team kunt verhogen.

   Deel uw ideeën door middel van NH MEETINGS waar technologie centraal staat en werk op deze innovatieve manier samen met uw publiek.

  3D Meeting Planner

  3D Meeting Planner

  Creëer de perfecte setting voor uw volgende meeting of event.   eem een virtuele tour door de gewenste ruimte en personaliseer de inrichting helemaal naar wens. Met deze handige VirtualPlanner® ziet u gelijk hoe uw ruimte eruit ziet in 3D.
  Daarnaast vindt u er alle informatie die u nodig heeft zoals plattegronden, specificaties van elke zaal, details van het meubulair en de techniek. Nadat u de gewenste inrichting heeft gekozen, kunt u deze gelijk met ons delen. Zo hoeft u uw wensen niet meer uit te leggen per telefoon of e-mail, dus dit bespaart u tijd.

  Vergaderarrangementen

  Vergaderarrangementen

  Alles voor een succesvolle bijeenkomst in één arrangement, voor één prijs! Boek nu eenvoudig één van onze vergaderarrangementen.
  Wilt u meer weten?

  Tips en checklists

  Tips en checklists

  Dankzij onze tips en checklists vergeet u niets. Wij hebben aan alles gedacht, u hoeft de punten alleen nog maar af te strepen: zo weet u zeker dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

  • Vergaderingen
   Om er zeker van te zijn dat u niets over het hoofd ziet, hebben wij de belangrijkste zaken op een rij gezet: bekijk de tips en checklist voor vergaderingen.
  • Grote evenementen
   Check regelmatig uw planning om van uw evenement een onvergetelijke ervaring te maken!: bekijk de tips en checklist voor grote evenementen.
  • Bruiloften en partijen
   Laat niets een perfecte dag voor u en uw gasten in de weg staan: bekijk de tips en checklist voor bruiloften en partijen.

  Eco-vriendelijke meetings

  Eco-vriendelijke meetings

  Wij geven om het milieu. En daarom vinden wij het belangrijk dat u op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier kunt vergaderen. Daarnaast geven wij u graag inzicht in de CO2 uitstoot van uw bijeenkomst. Bij ons heeft u de mogelijkheid deze te compenseren. Dit doen we door wereldwijd projecten te steunen, die de biodiversiteit beschermen en duurzame ontwikkeling bevorderen. Zo kunt ook ú een steentje bijdragen aan een beter milieu!
  Wij bieden u dan ook:

  • Milieuvriendelijk papier en milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden
  • Duurzame gerechten en consumpties
  • Energiezuinige verlichting
  • 70% van onze hotels gebruikt groene stroom uit duurzame energiebronnen
  • Groen vervoer van en naar het hotel

  Proces Commissie Uitbetalingen

  Proces Commissie Uitbetalingen

  NH Hotel Group werkt met het ONYX CenterSource platform voor het beheer en uitbetalingen van alle commissies. Dit nieuwe platform betekent een betere service voor u als partner.

  Dit gebruiksvriendelijke platform is speciaal ontwikkeld om factuurverwerking voor de uitbetaling van commissies eenvoudiger en sneller te laten verlopen voor hotels en partners.
  Partners ontvangen hun betaling binnen 30 dagen nadat de factuur is geüpload via het Onyx platform.

  Bij vragen over deze service kunt u contact opnemen met Commission Care Center of Onyx Support Service.

  Klik op 'Meer informatie' om alle voordelen van dit nieuwe platform te ontdekken.