Waar wilt u uw evenement houden?

  Hoeveel personen?

  Wat voor type evenement?

  Sociale Evenementen & Bruiloften

  Wij hebben fantastische locaties om van elke feestelijke gelegenheid een onvergetelijke dag te maken. Van oude kastelen tot prachtige tuinen of een modern terras. Het feest van uw dromen wordt zo werkelijkheid.
  Onze experts hebben meer dan 35 jaar ervaring met het organiseren van bruiloften en partijen. U krijgt een eigen eventplanner tot uw beschikking die u overal bij helpt: van de menukeuze tot het creëren van de juiste sfeer.
  Ontdek zelf hoe u de organisatie van uw feest geheel aan ons kunt toevertrouwen.

  High Tech Made Easy

  Bij NH Hotel Group geloven we in evenementen die inspireren, die zorgen voor een onvergetelijke herinnering, maar bovenal in evenementen die bijdragen aan úw succes. Innovatie is daarbij onze belangrijkste drijfveer. Daardoor bent u verzekerd van een evenement waarbij uw boodschap beter dan ooit overkomt en bijblijft.
  Ontdek onze

  • NH High Impact Events
   NH Hotel Group is de trots de eerste hotelketen te zijn die de revolutionaire 3D Holographic Telepresence geimplementeerd heeft in haar key Meeting & Events hotels. Met deze technologie is het mogelijk om producten of personen levensecht in 3D te projecteren, zonder dat deze daadwerkelijk aanwezig zijn.
  • NH High Performance Meetings
   Mede mogelijk gemaakt door het SMART Room System voor Microsoft Lync Online. In onze NH High Performance Meetingruimtes vindt u de nieuwste mogelijkheden op het gebied van videoconferencing. Hierdoor kan door middel van audio en video van zeer hoge kwaliteit virtueel worden gecommuniceerd tussen deelnemers die zich op verschillende locaties bevinden.

  Ontdek het gemak van NH MEETINGS en profiteer van alle technologieën om uw evenementen tot een succes te maken!

  Exclusieve voordelen met NH in Spanje en Italië

  Gasten die een feest organiseren in Spanje of Italië kunnen niet alleen genieten van een prachtige setting en heerlijke gerechten, maar kunnen ook gebruikmaken van extra voordelen en speciale aanbiedingen.
  Gaat u trouwen? Als er één dag in uw leven is waarop alles soepel moet verlopen, is het uw huwelijksdag wel — de enige gelegenheid waarbij elk detail telt. En NH Hotel Group streeft ernaar om uw moment onvergetelijk te maken. Ons team met jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen regelt alles tot in de puntjes. Als kers op de taart bieden wij u gratis services namens het hotel en de beste leveranciers in de branche: 

  • Persoonlijk adviseur
  • Vipbehandeling op uw huwelijksnacht
  • Proeverijmenu voor 6 personen
  • Gepersonaliseerde tafelopstelling, menukaart en bloemstukken
  • Speciale tarieven voor gasten
  Vraag uw evenementenplanner naar de privileges die verschillende hotels u bieden.

  • een VIP treatment tijdens de huwelijksnacht
  • tot wel zeven gratis overnachtingen in één van onze hotels, waar ook ter wereld
  • een diner op de eerste trouwdag

  Ook verzorgen wij de mooiste bloemenarrangementen en kunt u bij ons uw gekozen menu komen proeven met 6 personen.
  Vraag uw eventplanner naar de privileges in het hotel van uw keuze.

  Gastronomie

  Mooie, moderne menu’s samengesteld door Michelin-sterren chefs. Gebruik van dagverse en natuurlijke ingrediënten; het zijn slechts 2 facetten van ons culinair aanbod, waar u gasten zich op kunnen verheugen.
  Voor bruiloften en partijen bieden we lokaal geïnspireerde gerechten, die kunnen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. De gerechten worden in eigen keuken bereid en prachtig opgemaakt. Vanzelfsprekend houden we ook rekening met speciale dieetverzoeken.

  Eco-vriendelijke meetings

  Wij geven om het milieu. En daarom vinden wij het belangrijk dat u op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier kunt vergaderen. Daarnaast geven wij u graag inzicht in de CO2 uitstoot van uw bijeenkomst. Bij ons heeft u de mogelijkheid deze te compenseren. Dit doen we door wereldwijd projecten te steunen, die de biodiversiteit beschermen en duurzame ontwikkeling bevorderen. Zo kunt ook ú een steentje bijdragen aan een beter milieu!
  Wij bieden u dan ook:

  • Milieuvriendelijk papier en milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden
  • Duurzame gerechten en consumpties
  • Energiezuinige verlichting
  • 70% van onze hotels gebruikt groene stroom uit duurzame energiebronnen
  • Groen vervoer van en naar het hotel

  Tips en checklist

  Dankzij de tips en checklists van onze experts vergeet u niets. Wij hebben overal aan gedacht, van de menu's tot de kamers voor uw gasten: in de aanloop naar de grote dag hoeft u deze punten alleen nog maar af te strepen.
  Zo kunt u de planning van uw evenement eenvoudig bijhouden, en er op vertrouwen dat uw evenement een groot succes wordt.

  • Bruiloften en partijen
   Laat niets een perfecte dag voor u en uw gasten in de weg staan: bekijk de tips en checklist voor bruiloften en partijen.

  Een offerte aanvragen

  Start vandaag nog met het plannen van úw dag

  Sociale Evenementen & Bruiloften