Waar wilt u uw evenement houden?

  Hoeveel personen?

  Wat voor type evenement?

  Meetings

  Of u nu een vergadering of een bedrijfstraining organiseert, onze multifunctionele zalen op de beste locaties, bieden u een accommodatie op maat. Onze professionals ondersteunen u graag bij het hele traject.

  • Professionele offerte op maat: Binnen 2 uur na uw aanvraag ontvangt u een reactie en binnen 24 uur een complete offerte, inclusief beschikbaarheid en services die zorgen voor hét ultieme evenement.
  • Een on-site eventmanager zorgt er voor dat uw evenement vlekkeloos verloopt
  • Een technische assistent ondersteunt u bij het gebruik van de AV-apparatuur
  • Al uw gasten kunnen kosteloos gebruik maken van wifi: in de kamers, zalen en publieke ruimtes.
  • Milieuvriendelijke opties veranderen uw volgende bijeenkomst in een duurzame ervaring

  Onze deskundige professionals helpen het maximale uit uw bijeenkomst te halen; succes gegarandeerd!

  High Tech Made Easy

  Innovatie is een belangrijke drijfveer van NH Hotel Group. Wij bieden u daarom technologieën die u helpen om van uw evenement een echt succes te maken.
  Organiseer High Impact Events en High Performance Meetings, om te zorgen dat uw boodschap beter dan ooit overkomt en bijblijft.

  • NH High Impact Events
   NH Hotel Group is de trots de eerste hotelketen te zijn die de revolutionaire 3D Holographic Telepresence geimplementeerd heeft in haar key Meeting & Events hotels. Met deze technologie is het mogelijk om producten of personen levensecht in 3D te projecteren, zonder dat deze daadwerkelijk aanwezig zijn.
  • NH High Performance Meetings
   Mede mogelijk gemaakt door het SMART Room System voor Microsoft Lync Online. In onze NH High Performance Meetingruimtes vindt u de nieuwste mogelijkheden op het gebied van videoconferencing.  Hierdoor kan door middel van audio en video van zeer hoge kwaliteit virtueel worden gecommuniceerd tussen deelnemers die zich op verschillende locaties bevinden.

  Ontdek het gemak van NH Meetings en profiteer van alle technologieën om uw evenementen tot een succes te maken!

  Ambassador-service

  Breid uw NH MEETINGS-ervaring uit met een speciale ambassadeur en vertrouw erop dat uw evenement een succes wordt. Uw ambassadeur is altijd beschikbaar om u eersteklas service te leveren, die verder gaat dan alleen het afsluiten van de contracten, de productie en de facturering van uw evenement.
  Boek een bijeenkomst voor meer dan 100 personen in één van onze hotels en kom in aanmerking voor onze Ambassador service.

  Specialized Advisory Service

  Lees de nieuwste best practices van onze deskundige adviseurs. We organiseren al tientallen jaren zeer diverse grote evenementen in onze hotels. Onze ervaring gebruiken we om van uw evenement een succes te maken.

  • 40 jaar in de meeting- en eventbranche
  • Jaarlijks vinden in onze hotels meer dan 100.000 bijeenkomsten plaats

  Boek via onze Group Sales Offices om te profiteren van deze eersteklas vergaderservice

  Tempting Breaks

  Verras uw gasten met lokaal geïnspireerde gerechten, bereid door onze gepassioneerde chef-koks, die enkel dagverse en natuurlijke ingrediënten gebruiken. Zo wordt elke vergaderbreak een feest!
  Met onze koffiebreaks biedt u uw gasten een culinaire beleving. Door uw bedrijfslogo te gebruiken, kunnen we een persoonlijke touch aan uw break geven. Zo wordt het een werkelijke eyecatcher!

  Eco-vriendelijke meetings

  Wij geven om het milieu. En daarom vinden wij het belangrijk dat u op een milieuvriendelijke en maatschappelijk verantwoorde manier kunt vergaderen. Daarnaast geven wij u graag inzicht in de CO2 uitstoot van uw bijeenkomst. Bij ons heeft u de mogelijkheid deze te compenseren. Dit doen we door wereldwijd projecten te steunen, die de biodiversiteit beschermen en duurzame ontwikkeling bevorderen. Zo kunt ook ú een steentje bijdragen aan een beter milieu!
  Wij bieden u dan ook:

  • Milieuvriendelijk papier en milieuvriendelijke kantoorbenodigdheden
  • Duurzame gerechten en consumpties
  • Energiezuinige verlichting
  • 70% van onze hotels gebruikt groene stroom uit duurzame energiebronnen
  • Groen vervoer van en naar het hotel

  Tips en checklist

  Om u nog beter te helpen, hebben we enkele tips en checklists voor u samengesteld, speciaal voor grote evenementen. We hebben aan elk detail gedacht, zodat u eenvoudig de planning van uw evenement kunt bijhouden.
  Alle belangrijke aspecten waarmee u rekening dient te houden bij het plannen van een groot evenement komen aan de orde. U kunt ze tijdens de voorbereidingen één voor één afstrepen, zodat u zeker weet dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

  • Vergaderingen
   Om er zeker van te zijn dat u niets over het hoofd ziet, hebben wij de belangrijkste zaken op een rij gezet: bekijk de tips en checklist voor vergaderingen.

  Een offerte aanvragen

  Start vandaag nog met het plannen van uw evenement:

  Meetings