Waar wilt u uw evenement houden?

  Hoeveel personen?

  Wat voor type evenement?

  High Tech Made Easy

  Bij NH Hotel Group geloven we in het creëren van inspirerende, gedenkwaardige evenementen die u helpen bij het behalen van succes. Innovatie is daarbij onze belangrijkste drijfveer. Daardoor bent u verzekerd van een evenement waarbij uw boodschap beter dan ooit overkomt en bijblijft. Wilt u één van deze technologieën graag eens met eigen ogen zien? Neemt u gerust contact op met het hotel van uw keuze voor een vrijblijvende demonstratie. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

  HIGH PERFORMANCE MEETINGS NH HIGH PERFORMANCE VERGADERZALEN

  Het SMART Room System™ voor Skype for Business biedt u het allernieuwste op het gebied van videoconferencing. Met dit systeem kan door middel van audio en video van zeer hoge kwaliteit virtueel worden gecommuniceerd tussen deelnemers die zich op verschillende locaties bevinden.
  U kunt twee verschillende vergaderingen organiseren in onze NH High Performance vergaderruimten:

  • Online meetings: Het SMART Room System™ is geïnstalleerd in enkele vergaderzalen van onze hotels, waar u met een aantal personen fysiek aanwezig kunt zijn. Daarnaast kunnen tot 250 deelnemers online deelnemen via Skype for Business vanaf mobiel, tablet, laptop of PC. Het systeem werkt zonder vertraging, waardoor u eenvoudig interactie kunt hebben met alle deelnemers. Daarnaast kan uw presentatie met één klik worden gedeeld, en kunnen deelnemers zelf actief deelnemen door aanpassingen te maken in de presentatie.
  • Offline meetings: Maak gebruik van 's werelds meest geavanceerde samenwerkingsoplossingen met onze interactieve flipovers. Het scherm kan gebruikt worden als interactieve flipchart, door erop te tekenen met speciale stiften. Het voordeel is dat de ruimte op het scherm oneindig is en dat u na afloop het resultaat digitaal kunt versturen.

  Haal het meeste uit uw investering door reiskosten en tijdsinvestering te verminderen.
  Transformeer uw bedrijf en verhoog de betrokkenheid van uw team door uw ideeën te delen en op deze innovatieve manier samen te werken met uw publiek.

  U kunt deze diensten ervaren in de volgende hotels:

  • NH Collection Madrid Eurobuilding
  • NH Collection Barcelona Constanza
  • NH Berlin Mitte
  • NH Amsterdam Zuid

  -

  HIGH PERFORMANCE MEETINGS CLICK-AND-SHARE-TECHNOLOGIE

  Bij NH Hotel groep hebben we  bepaalde technologieën geïntegreerd  die u helpen bij het verbeteren van uw vergaderingen.
  Barco's ClickShare is een samenwerkingshulpmiddel waarmee alle deelnemers meer betrokken raken omdat iedereen met slechts één klik content kan delen. U kunt uw content op het scherm in de centrale vergaderzaal op een simpele en intuïtieve manier presenteren.
  Maak verbinding, klik en deel. Geen gedoe met kabels, configureren is overbodig en u hoeft de resolutie van uw laptop niet opnieuw in te stellen. Met één druk op de knop en gebruikmakend van de optimale instellingen van uw systeem hebt u met ClickShare direct toegang tot het grote scherm in een vergaderzaal.
  Maak vandaag al gebruik van onze directe, simpele en interactieve technologie!

  HIGH IMPACT EVENTS 3D HOLOGRAPHIC TELEPRESENCE SYSTEM

  Ontdek onze grensverleggende hologramprojectietechnologie die alle verwachtingen te boven gaat en publiek wereldwijd weet te fascineren!
  Als u graag evenementen met een hoge wow-factor organiseert, dan is dit de ideale technologie voor u. Ontwerp vernieuwende en gedenkwaardige evenementen die uw producten en ideeën tot leven brengen. Uw evenement wordt niet snel vergeten met onze gepatenteerde 3D-grafische mogelijkheden en holografische projectie die u en uw gasten de mogelijkheid geeft om op 2 plaatsen tegelijk te zijn.
  Met deze technologie kunt u:

  • 3D-presentaties met krachtige invloed projecteren
  • 3D-geanimeerde video's van uw producten op ware grootte projecteren.
  • Uzelf of andere sprekers op ware grootte holografisch in 3D projecteren zodat u in een ander deel van de wereld met uw publiek kunt communiceren.
  • Een vooraf opgenomen telepresentator op ware grootte projecteren (bv.: uw bestuursvoorzitter, een bekend iemand, etc. )

  Zorg ervoor dat uw publiek niet uitgepraat raakt over u dankzij de wow-factor die in het publiek gecreëerd wordt.

  U kunt deze diensten ervaren in de volgende hotels:

  • NH Collection Madrid Eurobuilding
  • NH Collection Barcelona Constanza
  • nhow Berlin
  • Nhow Milano
  • NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst
  • NH Laguna Palace
  • NH Amsterdam Schiphol Airport
  • NH Eindhoven Conference Centre Koningshof

  -

  High Performance Meetings Studio Amsterdam Zuid

  Studio Amsterdam Zuid is dé multifunctionele studio in Amsterdam, met goede service en catering faciliteiten, strategisch gelegen op de Zuidas.
  Heeft u interesse om videocommunicatie in te zetten, maar weet u nog niet precies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Dan bent u bij Studio Amsterdam Zuid aan het juiste adres.

  In Studio Amsterdam Zuid kunt u diverse vormen van professionele videocommunicatie laten verzorgen. Webinars, zakelijke updates en mediatrainingen zijn slechts enkele van de mogelijkheden. Voor, tijdens en na de productie kunt u rekenen op professionele begeleiding, zowel op technisch vlak als op het gebied van gastvrijheid. Videoproducties combineren met een vergadering, blijven dineren en overnachten; het is allemaal mogelijk. U wordt van A tot Z begeleid om ervoor te zorgen dat uw doelen bereikt worden en het eindresultaat er fantastisch uit ziet.

  Mogelijke toepassingen:

  • Webinars
  • Mediatraining
  • Corporate updates
  • Videoproducties
  • E-learning
  • Live webcasting
  • Live TV uitzending

  HIGH IMPACT EVENTS HET GROOTSTE LEDSCHERM

  Mogelijk gemaakt met het grootste gebogen LED-scherm van Europa
  U kunt ons gebogen LED-scherm van 300 m2 vinden in de lobby van het NH Collection Eurobuilding. Het is het grootste gebogen display in een hotel ter wereld. 
  Wij bieden u spectaulaire 3D-lichten, surround sound en video op een semitransparant gebogen scherm, een absoluut recordbrekend project dat een uitzonderlijke beeld-, licht- en geluidservaring biedt.
  Reproduceer multimediacontent op het scherm. Of het nu met uw eigen geluid of met achtergrondmuziek is, u kunt de ruimte helemaal personaliseren met uw eigen bedrijfspresentatie, -logo of -kleuren.
  Breng uw boodschap op een enerverende en innovatieve manier over en organiseer een vernieuwend en gedenkwaardig evenement dat uw partners en werknemers niet snel zullen vergeten.

  GEMAKKELIJK GRATIS WIFI EN MEER

  We willen graag dat u verbonden blijft en daarom hebben we onlangs de snelheid van gratis wifi in alle kamers en openbare ruimten verdubbeld. 
  Daarnaast bieden we ad-hoc oplossingen voor al uw connectiviteitswensen, van professioneel internetgebruik (Wi-Fi of kabel) tot livestreaming voor evenementen van elk formaat. 
  Laat uw gasten gemakkelijk verbinden met gratis internet in slechts 2 kliks!

  High Tech Made Easy