Reisgidsen


Reisgidsen

 • Reisgidsen

  Rome

  Maak kennis met de magie van Rome. De historische ruïnes en fantastische monumenten zijn nog altijd adembenemend om te bezichtigen. Volg ons op deze reis langs het Coliseum, de Trevi fontein, het Vaticaan en het Romeinse circus. Je hebt nog nooit zoiets als Rome gezien!

  Meer informatie
 • Reisgidsen

  Barcelona

  Ontdek de stad van Gaudí aan de Middellandse Zee, waar alles mogelijk is. Een warm klimaat, lekker eten, prachtige stranden en bijzondere architectuur wachten op je in Barcelona.

  Meer informatie
 • Reisgidsen

  Hamburg

  De haven van Duitsland. De natuur en het leven aan zee is wat je voelt in een van de meest gemoedelijke steden van het Duitse land. Grote parken met lekker frisse lucht en veel groen is wat je zult vinden in deze stad, die het hart van Noord-Europa wordt genoemd.

  Meer informatie
 • Reisgidsen

  Amsterdam

  Wat kunt u in 3 dagen in Amsterdam doen? Reisgidsen voor elk type reiziger: Rijksmuseum, Anne Frankhuis, routes langs de gracht, fietstochten

  Meer informatie
 • Reisgidsen

  Milaan

  Milaan is onlosmakelijk verbonden met mode! Kunst, cultuur, Il Duomo en alle modehuizen maken deze Italiaanse stad tot een must-see. Waarom langer wachten?

  Meer informatie
 • Reisgidsen

  Madrid

  Of u nu het Prado museum bezoekt of een wedstrijd kijkt in het Santiago Bernabéu, Madrid biedt eindeloze mogelijkheden voor culturele activiteiten in een unieke omgeving. Volg ons tips om de historie en het culinair aanbod van de stad te ervaren. Geniet van Madrid!

  Meer informatie
 • Reisgidsen

  Berlijn

  Levendig, modern en dynamisch: Berlijn, de avant-garde hoofdstad van Europa. Gebruik deze gids voor meer informatie over de geschiedenis, gastronomie en het nachtleven van Berlijn. Praktische tips om het meeste uit de stad te halen. Geniet maximaal van Berlijn!

  Meer informatie

Alle gidsen bekijken